Adathalász Facebook oldalak. A legrosszabb, hogy most már hirdetésként is feldobja nekünk, tehát az oldal létrehozója még minimális pénzt is áldoz rá.


Windows 10 lejárata. Mi fog történni, ha a Windows 10 támogatása megszűnik 2025-ben? A Windows 10-et a Windows 11 váltja le.


Laptop tisztítás? A következőkben leírom és képekkel is megmutatom neked, hogy bizony nagyon is fontos a laptopod tisztítása és karbantartása.


Online vásárlás veszélyei. Azon oldalak, amelyek nem magyar tulajdonúak,de az átlag felhasználó úgy gondolja,hogy magyar az oldal.


Windows 10 visszaállítása Windows 11-ről. Sokan vannak akik már átestek rajta és még sokan vannak akik nem találkoztak ezzel a gonddal.


Windows 11 gépigény a valóságban. Némileg változott a Microsoft leírása. Azt állítja, hogy a minimális rendszerkövetelményeket kell figyelembe venni.


Windows 10 rendszerigény. A Microsoft oldalán megtalálható Windows 10 rendszerigény leírás már akkor sem voltak igaz, amikor publikálták.


10 dolog amivel hamar tönkreteheted a laptopodat. Azokat írom le amikkel sok pénzt és javítási költséget megspórolhatsz magadnak.


10 dolog, amit megtehetsz a laptopodért. Az elhanyagolt, lelakott laptopok szinte mindig szakembernél, vagy szervizben landolnak.


Lassú laptop gyorsítás. A kérdés az, hogy mitől is lehet lassú egy laptop és mivel tudod a lassú laptopodat gyorsítani?Ez rengeteg tényezőtől függ.


Windows 11 telepítés elkerülése.Jobb elkerülni, hogy feltelepítsük, mint amikor már az egyetlen „visszaút”, az csak egy előző rendszer újratelepítése lesz.


Kártékony weboldalak elkerülése.Ezek a webcímek hangzatos kifejezésekkel, vagy általunk ismert cégnevekkel próbálnak minket átverni.


Nem kapcsol be a laptop.A legtöbb esetben sajnos szakemberhez kell vinni az eszközt.Viszont néhány dolgot mi magunk is le tudunk ellenőrizni.


Laptopba ömlött folyadék. A beleöntött folyadék típusa, mennyisége és a gyors cselekvés a függvénye annak, hogy a laptopunk, notebookunk, netbookunk..


Facebook vírus elkerülés. A Facebookon terjedő, terjeszthető vírusnak nevezett , de inkább kártékony programok kikerülésének módszere.


Laptop akkumulátor hiba és csere. Ha nincs semmilyen visszajelző fény a laptopon, hogy töltődik az akku, akkor az NEM akkumulátor hiba.


Nem tölt a laptopom hiba.Ha nincs visszajelző fény a laptopon, hogy töltődik az akku, ne kezdjünk el vadul akkumulátort vásárolni a gépbe..


SSD vagy Merevlemez (HDD), melyiket válasszuk?A mai modern operációs rendszerek (Win 10, Win 11) futtatásához nagyon ajánlott az SSD.


Használt laptop, számítógép, vagy új?A cím alapján a kérdés nem egyszerű, válasz pedig annál bonyolultabb egy átlagos felhasználó számára...


Windows 10-re fejleszthető a géped?Megmutatom neked, hogy otthonról hogyan tudod leellenőrizni.Nem lesz túlságosan bonyolult.Képekkel is illusztrálom neked