Számítógép Pc vásárlás. Tízből kilenc ember rosszul választ. Ebből a kilenc emberből hat nagyon mellényúl és ez azzal jár, hogy sajnos átverik.
Windows 11 telepítés elkerülése.Jobb elkerülni, hogy feltelepítsük, mint amikor már az egyetlen „visszaút”, az csak egy előző rendszer újratelepítése lesz.
Nem kapcsol be a laptop.A legtöbb esetben sajnos szakemberhez kell vinni az eszközt.Viszont néhány dolgot mi magunk is le tudunk ellenőrizni.
Adathalász Facebook oldalak. A legrosszabb, hogy most már hirdetésként is feldobja nekünk, tehát az oldal létrehozója még minimális pénzt is áldoz rá.
Windows 10 lejárata. Mi fog történni, ha a Windows 10 támogatása megszűnik 2025-ben? A Windows 10-et a Windows 11 váltja le.
Laptop tisztítás? A következőkben leírom és képekkel is megmutatom neked, hogy bizony nagyon is fontos a laptopod tisztítása és karbantartása.
Online vásárlás veszélyei. Azon oldalak, amelyek nem magyar tulajdonúak,de az átlag felhasználó úgy gondolja,hogy magyar az oldal.
Windows 10 visszaállítása Windows 11-ről. Sokan vannak akik már átestek rajta és még sokan vannak akik nem találkoztak ezzel a gonddal.
Windows 11 gépigény a valóságban. Némileg változott a Microsoft leírása. Azt állítja, hogy a minimális rendszerkövetelményeket kell figyelembe venni.
Windows 10 rendszerigény. A Microsoft oldalán megtalálható Windows 10 rendszerigény leírás már akkor sem voltak igaz, amikor publikálták.
10 dolog amivel hamar tönkreteheted a laptopodat. Azokat írom le amikkel sok pénzt és javítási költséget megspórolhatsz magadnak.
10 dolog, amit megtehetsz a laptopodért. Az elhanyagolt, lelakott laptopok szinte mindig szakembernél, vagy szervizben landolnak.
Lassú laptop gyorsítás. A kérdés az, hogy mitől is lehet lassú egy laptop és mivel tudod a lassú laptopodat gyorsítani?Ez rengeteg tényezőtől függ.
Kártékony weboldalak elkerülése.Ezek a webcímek hangzatos kifejezésekkel, vagy általunk ismert cégnevekkel próbálnak minket átverni.
Laptopba ömlött folyadék. A beleöntött folyadék típusa, mennyisége és a gyors cselekvés a függvénye annak, hogy a laptopunk, notebookunk, netbookunk..
Facebook vírus elkerülés. A Facebookon terjedő, terjeszthető vírusnak nevezett , de inkább kártékony programok kikerülésének módszere.
Laptop akkumulátor hiba és csere. Ha nincs semmilyen visszajelző fény a laptopon, hogy töltődik az akku, akkor az NEM akkumulátor hiba.
Nem tölt a laptopom hiba.Ha nincs visszajelző fény a laptopon, hogy töltődik az akku, ne kezdjünk el vadul akkumulátort vásárolni a gépbe..
SSD vagy Merevlemez (HDD), melyiket válasszuk?A mai modern operációs rendszerek (Win 10, Win 11) futtatásához nagyon ajánlott az SSD.
Használt laptop, számítógép, vagy új?A cím alapján a kérdés nem egyszerű, válasz pedig annál bonyolultabb egy átlagos felhasználó számára...
Windows 10-re fejleszthető a géped?Megmutatom neked, hogy otthonról hogyan tudod leellenőrizni.Nem lesz túlságosan bonyolult.Képekkel is illusztrálom neked...